испорака на производите се врши од страна на брза пошта ……… или превозникот во зависност од обемот на производи и во консултација со вас. Обично се потребни 1-2 работни дена да бидат испорачани.

За купување над 50 евра, ние обезбедуваме бесплатен превоз на производи во Македонија

Во бесплатен превозот не е вклучуваат нарачки -подлоги, почви и хидропони системи.

Во овие случаи се уште е консултација со вас.

Нашите пакети се секогаш дискретни и не се  покажува логото на компанија или производ.